Ugemenu

Følgende menuplan er med forbehold for ændringer

HIP HIP HURRA

 

Uge 8

Mandag aften

Frikadeller med stuvet spidskål og rødbeder

Hjemmelavet hyldebærsuppe med tvebakker

 

Tirsdag aften

Millionbøf med pasta

Hjemmelavet flødeis

 

Onsdag aften

Dagens fisk med persillesovs og kartofler

Jordbærgrød med fløde

 

Torsdag aften

Kylling med agurkesalat, brun sovs og kartofler

Pæretærte med cremefraiche

 

Fredag middag

Flæsk med brunkål, sennep og kartofler

Vaniljebudding

 

Lørdag middag

Hønsesalt i croissant

Sammenkogt ret med kartofler

 

Søndag middag

Nakkesteg stegt som vildt med kartofler, sovs og rødbeder
Frugt med råcreme
Uge 9

Mandag aften

Stegt lever m. æbleløg, kartofler og sovs

Chokoladebuddning

 

Tirsdag aften

Koteletter i fad m. grønt og ris

Hjemmelavet gulrodsdessert m. Daim

 

Onsdag aften

Fiskefilet m. remouladesovs og kartofler

Hjemmelavet æblesuppe

 

Torsdag aften

Vintergryde m. svinekød

Frisk frugt

 

Fredag middag

Tunmousse m. friskbagt flutes

Karbonader m. grøntærter og kartofler

 

Lørdag middag

Hjemmelavet porretærte

Gryderet m. kalkun og rodfrugtmos

 

Søndag middag

Bøf a la Karoline m. kartofler
Svesketrifli m. skum