Ledige stillinger

 

Den selvejende institution Betty Sørensen Parken søger nye kolleger.

 

Med tiltrædelse snarest eller efter aftale, løn efter overenskomsen, gode og festlige kolleger, og faglige udfordringer - kan vikariat som:

 

- ERGOTERAPEUT 20 - 30 t. / uge, mindst frem til 31.12.18

 

- ERNÆRINGSASSISTENT 25 - 32 t. / uge, mindst frem til 31.08.18

 

- PROJEKTMEDARBEJDER 20 - 30 t. / uge, mindst frem til 31.12.18,

 

blive dit, hvis du har de ønskede faglige og personlige kompetencer der efterspørges.

 

Kort om opgaver til de respektive stillinger:

 

Ergoterapeut:

Indgå i det daglige samarbejde med fysioterapeut og plejepersonale, i varetagelse af beboernes daglige levevis, vedligeholdende og behandlende træning, hjælpemidler, aktiviteter og arrangementer.

 

Ernæringsassistent:

Kostproduktion til hverdag og fest med dertilhørende opgaver - diæter, festarrangementer, egenkontrol, servering, anretning, kostplaner, køkkenhygiejne, ect.

 

Projektmedarbejder:

Koordinering og implementering af diverse projekter og strategi, ansvarlig for diverse IT-programmer, undervisning og instruktion af personale, udarbejdelse af diverse folder og info-materialer.

 

Som kollega og medarbejder forventes at du er fleksibel og loyal, vil arbejde efter de herskende værdier, er stabil og har gode samarbejdsevner, indeholder stor humoristisk sans, engagement og ansvarlighed overfor Betty Sørensen Parken.

 

Ovenstående er ikke udtømmende for hvem vi er og hvad der ligger i ovenstående stillinger, derfor henvises til www.ok-bsp.dk og yderligere info hos centerchef Inger Marie Eriksen, tlf. 76608100.

 

Ansøgning til de respektive stillinger sendes til ier@ok-fonden.dk, senest d. 23.02.18 med angivelse af tidligere beskæftigelse og vedhæftet dokumentation for uddannelse.

 

 

 

------

Uopfordrede ansøgninger.

Vi byder altid uopfordrede ansøgninger, fra fleksible medarbejdere med sans for kvalitet og service, velkomne.

Ansøgninger sendes til: ier@ok-fonden.dk