Ledige stillinger

Kostfaglig køkkenmedarbejder

Trives du i en afvekslende hverdag, hvor kvalitet, struktur og faglig udvikling er i fokus, så er det måske dig vi mangler i teamet. Vi søger en servicemindet kollega med høj arbejdsmoral og interesse for diæter.

Dine kompetencer

I en til tider omskiftlig hverdag med mange informationer er det vigtigt, at du kan holde flere bolde i luften. Med afsæt i OK-Fondens værdisæt, skal du kunne reflektere over egen praksis, med det overordnede mål at gøre en forskel for Betty Sørensen Parkens beboere. Med stor frihedsgrad i dit arbejde, skal du kunne stå på mål for såvel egne som teamets valg og resultater.

Din profil

• være kostfaglig uddannet

• erfaring indenfor diæter, gerne dysfagi

• påtage ansvars- og udviklingsområder

• gode samarbejdsevner

Dine arbejdsopgaver omhandler bl.a.

• Produktion i såvel det kolde som varme

• Udvikling og produktion af div. diæter specielt dysfagi

• Servicering af centret og parkens beboere samt udefrakommende gæster

• Modtage bestillinger

• Forestå arrangement ex. receptioner og konfirmationer

• Rengøring

• Sparre og udvikle teamet

• Samarbejde med plejepersonalet

• Daglige statusmøder

Vi tilbyder

En arbejdsplads med højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor humor og fleksibilitet vægtes højt. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på faglig udvikling og gode arbejdsforhold som ex. sundhedsforsikring. Dygtige og engagerede kolleger vil forestå introduktion og løbende sparring, hvor der er plads til forskellighed og skæve ideer.

Ansættelsesforhold

Vikariatet er på 30 - 35 t. gennemsnitlig pr. uge, overvejende i dagtimer -aftenarbejde forekommer i begrænset omfang. Tiltrædelse d. 1.6.2019. eller efter aftale og med en varighed frem til 30.9.2019, med mulighed for forlængelse.

Ansøgning sendes til ier@ok-fonden.dk, med angivelse af ønsket timeantal og mulighed for tiltrædelse, vedhæft CV og kopi af uddannelsesbevis, senest 26.4.2019.

Kontaktpersoner

For yderligere oplysninger henvises til følgende kontaktpersoner Udviklingskonsulent Christina Eriksen, Souschef Ebbe Nørgård eller centerchef Inger Marie Eriksen på tlf. 76 60 81 00 eller på www.ok-bsp.dk

Adresse: Betty Sørensen Parken 14 A, 7100 Vejle