Kulturfestival

Tak for i år.

Med tonerne fra Kim Larsens sang "om lidt bli'r der stille, om lidt er det forbi....", lukkede gæstesolist Karen Bernberg Kulturfestivalen 2017 ned.

Og ja, hvor blev der stille efter 4 dages festligheder hvor ro ikke var et kendetegn.

Latter, hyggesnak, musik, foredrag, blafren af teltvægge, hestevrinsk, cykelklokkers klimten, klirren af porcelæn, heppekor og råb, pølsemandens salgstale og fællessang var med til, at festivalen ikke gik stille af sig.

Igen i år blev festivalens mange forskellige indslag taget godt imod af festivalens deltagere - som en gæst sagde, "der er jo noget for en hver smag - også på madsiden". En dejlig melding til planlægningsudvalget, som igen i år, har forsøgt at sammensætte et program, der spænder bredt på alle områder.

Dette års kulturfestival var, som tidligere, båret af mange frivilliges indsats - uden dem ikke en festival af denne karakter. Personalets opbakning til festlighederne er også en stor forudsætning for en succesfuld festival og oplevelse for stedets beboere. I år var opbakningen væsentlig større end set tidligere, stort engagement fra næsten alle 40 medarbejdere før, under og efter festivalen. Flere bragte nært beslægtede med, til - på forskellig vis, at gøre livet og festen sjovere for alle i de 4 dage. Det er med stor glæde og stolthed, at jeg som leder af Betty Sørensen Parken, er sammen med sådan en gruppe herlige frivillige og et engageret personale, der lægger så meget hjerteblod med det fælles mål - at skabe livskvalitet og glæde, for "Livet skal leves - hele livet" - ikke blot i kulturfestens dage, men også i hverdagene - en kæmpestor tak for det til alle.

Allerede nu har jeg ladet mig forstå, at både beboere, personale og frivillige er gået i gang med at tænke planer og ønsker for næste års kulturfestival - som bliver den 9. af slagsen. Endnu inden udvalget har været samlet og evalueret dette års Kulturfestival og aftale videre, modtager jeg gerne forslag, ønsker og bidrag til Kulturfestivalen 2018. En opgave som allerede nu kan udliciteres er den vejransvarlige - opgaven er: Et passende godt Kulturfestivalsvejr i uge 25 - 2018.

Med dette i udsigt - tak for en herlig Kulturfestival 2017 og på gensyn 2018.

 

Inger Marie